З таких медичних препаратів потім роблять наркотики.

Аптека знаходиться на вулиці Костромській. Міліціонери кажуть, до них постійно скаржаться місцеві мешканці. Мовляв, у заклад ходять наркозалежні, купують ліки і відразу за порогом на очах у дітей - їх вживають.

Вдалося правоохоронцям поспілкуватися із самими наркозалежними. Кажуть, ходять у заклад постійно. Без проблем купують те що хочуть.

Шукати таблетки від яких стає добре – в аптеці вирішили й міліціонери. У межах санкціонованого обшуку вилучили 20 000 доз кодеїновмісних препаратів.

Правоохоронці подібний рейд роблять у даному закладі вже не вперше. Аналогічна ситуація була й минулого року. Після проведення міліціонерами певних слідчих дій, діяльність аптеки було призупинено, але ненадовго.

Керівник аптеки всі закиди у свій бік відкидає. Мовляв, заборонені ліки йому підкинули. Увесь рейд є спланованим бо комусь вигідно закрити його заклад.

Правоохоронці іншої думки. Кримінальне провадження відкрили. Все знайдене вилучили і направили на експертизу.

Остаточну крапку і цій історії поставить слідство. Спершу досудове, а потім остаточне слово за Фемідою. Підозра поки нікому не висунута, ніхто не затриманий.