Розшукується екс – начальник Інспекції з питань захисту прав споживачів Івана Сича. Через численні хабарі йому загрожує до 12 років у в’язниці.

Подія набула розголосу у квітні місяці цього року. Працівники СБУ встановили, що начальник Інспекції з питань захисту прав споживачів та його спільники вимагали від підприємців гроші за зменшення розмірів штрафів та не включення до планів перевірок. У більшості випадків брали кошти у власників АЗС та супермаркетів.

Було задокументовано 11 фактів отримання хабарів. Людям оголосили про підозру у скоєнні злочину. Нещодавно спільницю екс - начальника Інспекції засудили.

Еск – начальник інспекції Іван Сич від слідства переховується. Йому загрожує від 8 до 12 років за гратами.

Працівники СБУ просять всіх людей допомогти встановити місцеперебування чоловіка. Сич Іван Олексійович 1960 року народження, уродженець с. Кисоричі, Рокитнівського району, підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.368 Кримінального Кодексу України, тобто отримання хабарів.

Всіх, хто володіє будь-якою інформацією щодо місцезнаходження підозрюваного, просять негайно повідомити про це управління СБУ в Рівне нській області за телефонами: (0362) 23-17-77; або 22-43-43. Анонімність гарантовано.