В с. Ромейки, Володимирецького району зафіксовано одразу два порушення. Спостерігач "ОПОРИ" в 06.50 прибув на дільницю № 560096. Дільниця була закритою. В 07.15, коли мало розпочатися перше засідання, на дільниці члени ДВК були відсутні.

Спостерігач підійшов до сільської ради с. Ромейки, де знайшов голову, міліціонера та декілька членів ДВК. В цей час члени ДВК перекладали бюлетені з сейфу сільської ради в переносний сейф з метою подальшої їх доставки до дільниці.

За словами голови ДВК бюлетені вони отримали ще в четвер 23 жовтня. Чому бюлетені знаходились в сільського голови, члени ДВК пояснити не змогли.

Відповідно до закону до дня голосування бюлетені повинні знаходитись на дільниці в опломбованому сейфі, який відкривається в присутності членів ДВК та спостерігачів. Опломбований сейф охороняє черговий представник міліції.

Дільниця розпочала свою роботу із запізненням – о 08.20.

Також спостерігач "ОПОРИ" зазначає, що член ДВК намагалися видати бюлетені голосуючим без пред’явлення відповідних документів. Після зауваження спостерігача, члени ДВК почали перевіряти паспорти.