Рівняни проти закриття ринку "Північний" що в обласному центрі. Це підтвердили соціологічні дослідження які провели студенти. Із восьми тисяч опитаних респондентів понад 78 відсотків людей проти закриття ринку. То хто ж у чому пропонував закрити такий потрібний для місцевих базар, пропоную подивитися у нашому сюжеті.

Навесні цього року мешканці будинку по вулиці князя Романа 1, прийшли до чиновників зі скаргою на ринок "Північний". Адже торгівля заважає мешканцям. Тоді люди пропонували взагалі закрити ринок. Але чиновники на обурених мешканців не повелися.

Зазвичай торгівля виходить за межі ринку. Хоча сьогодні тут порожньо. Мешканці сусідніх будинків кажуть, самі тут все купують, адже дешевше, але часто бабусі стають при дорозі, і тут утворюється безлад. Саме він і став каменем спотикання.

Торговці бабусі в один голос заявляють - ходять на ринок не з доброї волі. Адже пенсії не вистачає, тому продають практично все що вродило на городах та в садках - гарбуз, квіти, молоко, яблука, горіхи.

Тому ринок кажуть бабусі рятує їх. Проти щоб його і переносили десь за місто, адже поруч зупинка, на яку приїздять маршрутки із Сарненського напрямку.

Покупці почувши новину про те що ринок пропонували закрити, взагалі обурились. Адже де тоді купуватимуть натуральні продукти за доступними цінами.

Після соціологічних досліджень чиновники вирішили, ринок працюватиме і надалі. Просять лише торговців не ставати на дорозі.