Для безробітних-переселенців провели в Рокитнівському районному центрі зайнятості тренінг-семінари «Нові виклики сьогодення та успішна самореалізація в умовах соціальних криз»

Метою заходу є формування готовності до адекватного реагування на виклики сьогодення, самодіагностика стратегій виходу зі складних життєвих ситуацій, визначення критеріїв успішної самореалізації. З учасниками семінару працювала тренер ТзОВ «Імідж Партнер» Ольга Мельничук. Вона наголосила, що травматичні події та обставини – війна, загроза життю та здоров’ю, голод кардинально змінюють звичний спосіб життя людей, цінності, пріоритети і перетворюють їхню ідентичність у «переселенців», що часто має негативне забарвлення та несе несприйняття себе в новій реальності. Успішна адаптація та психологічне здоров’я залежить від багатьох факторів, чимало з яких можна взяти під контроль та успішно подолати складні проблеми.

Тренінги відбулися у формі активного діалогу, безробітні вільно спілкувалися між собою, обмінювалися досвідом та ідеями.

Джерело: Рівне нський регіональний центр зайнятості