Ви зустрічаєтеся вже досить давно, ваша симпатія очевидна і взаємна, але ваш чоловік до цих пір не сказав заповітної фрази «Я тебе люблю», а вам так хочеться почути це визнання…

План дій ;)

1. Зайва наполегливість може тільки відштовхнути чоловіка. Перш за все, потрібно набратися терпіння і не квапити свого коханого з визнанням, адже, швидше за все, для вас важливі не саме ці слова, а супроводжуючі їх почуття.

2. Покажіть своєму чоловікові, що ви щиро піклуєтеся про нього, прагнете підтримати у важкий момент. Але не захоплюйтеся і не перетворитеся просто в турботливого друга, залишайтеся чуттєвої і бажаною для свого чоловіка.

3. Витіснити з його свідомості думку про те, що визнання в любові автоматично дорівнює маршу Мендельсона і купі дітлахів. Покажіть, що ви не зазіхаєте на його свободу і повністю йому довіряєте. Сцени ревнощів, і тому подібні бурхливі прояви можуть подіяти, але при такому розкладі чоловік заговорить про кохання, швидше, через розгубленість, а хіба це вам треба?

4. Можливо, варто заговорити про свої почуття першою, тоді ваш коханий не буде переживати про можливу холодної реакції і зізнається у відповідь. Якщо ви соромитеся визнаватися в розмові, надішліть йому на пошту лист із заповітними словами або смс-повідомлення, але не варто відразу передзвонювати і вимагати відповідного жесту. Дайте чоловікові час осмислити отриману інформацію і подумати про своє ставлення до вас.

P.S.

Якщо ваш хлопець сором’язливий, то, можливо, про його любов набагато більше скажуть його вчинки і дбайливе й ніжне ставлення. Причин, що змушують представників сильної статі мовчати про свої почуття, безліч — від невпевненості в собі до негативних дослідів в минулому, поважайте його позицію. І не перетворюйте визнання в предмет чвари і шантажу.