Разом з товаришем ображав персонал, прославляв російського президента, гасив об стіни недопалки і загалом поводив себе неадекватно. На місце був змушений прибути наряд міліції.

Одесит разом зі своїм товаришем приїхали у Рівне і поселились у готелі на вулиці Князя Володимира. Чоловіки добряче випили і почали нахабно себе поводити. За словами очевидців, люди качалися по підлозі, лаялися, плювалися, ображали персонал і проголошували сепаратиські заклики. Так тривало кілька годин.

На місце події приїхали правоохоронці. З’ясували, що приїжджі чоловіки є одеситами. Один з них прокурор. Інший підприємець.

Дебошири відмовились від будь яких пояснень для правоохоронців. Мету приїзду також не повідомили. Більше того, нетверезий прокурор відмовився проходити експертизу на стан сп’яніння і не підписав складений протокол.

На момент зйомки – чоловіки вже з’їхали з готелю. Персонал закладу не багатослівний. Мовляв, чи понесе одеський прокурор відповідальність за свою поведінку – поки невідомо. Але крайніх все одно знайдуть. До речі, адміністратор закладу після інциденту звільнилась.

У рівненській прокуратурі підтвердили, що даний чоловік справді є працівником прокуратури Одеської області та перебуває у даний час у відпустці по догляду за дитиною. Стосовно останнього складено протокол про вчинення адміністративного правопорушення, а саме дрібне хуліганство. Санкція статті передбачає штраф, або адміністративний арешт.