В зоні відповідальності військ ОК "Північ" за добу 10 обстрілів та 11 прольотів ворожих безпілотників

Активізація діяльності незаконних збройних формувань на сході України зростає. За останню добу з напрямків СОКОЛЬНИКИ тв. ДОНЕЦЬКЕ противник здійснив 10 обстрілів позицій військ оперативного командування "Північ". Мінометних обстрілів – 5, з БМ-21 – 4 та один з озброєння танку. Втрат серед особового складу та техніки військ оперативного командування "Північ" немає.

Найгарячіші точки утримання наших блок-постів та опорних пунктів в районах населених пунктів КРИМСЬКЕ, ТРЬОХІЗБЕНКА, де бойовики наносять вогневі удари не тільки по військовослужбовцям Збройних Сил України, а і по оселям місцевого населення.

Повітряну розвідку російсько-терористичні сили вели в районах населених пунктів СТАРИЙ АЙДАР, ТОШКІВКА, СЕВЕРОДОНЕЦЬК, ЧМИРІВКА, ЛИСИЧАНСЬК, КРИМСЬКЕ та БУТКІВКА. Спостереження за місцевістю з безпілотних літальних апаратів на територіях підконтрольних силам АТО має безпосередній зв'язок з наведенням ворожої артилерії.

За наявною інформацією в розпорядженні незаконних збройних формувань окрім БМ-21 "Град" зафіксовано тяжка вогнеметна система залпового вогню “БУРАТІНО”.

За вказаний період військами протиповітряної оборони зафіксовано 11 прольотів безпілотних літальних апаратів противника, що складає рекордну кількість за останній тиждень.

Про це повідомляють в прес-центрі ОК "Північ"