Відтак додаток працює на кожному другому смартфоні. У ПриватБанку щодня фіксують понад 5 тисяч підключень. Багато користувачів цілеспрямовано змінюють звичайні мобільні телефони на смартфони, щоб користуватись додатком Privat24.

Додаток Privat24 встановили понад 2 000 000 власників Android-пристроїв. За даними прес-служби банку, двомільйонного користувача Privat24 було підключено в перший тиждень грудня, коли зі стартом сезону різдвяних розпродажів зросла й кількість користувачів мобільних ґаджетів.

«Privat24 працює на кожному другому смартфоні. Ті, хто ще не встановив собі універсальний платіжний месенджер, просто ще не встигли цього зробити, – пояснили у фінустанові. Тут щодня фіксують понад 5 000 підключень, багато з клієнтів цілеспрямовано змінюють звичайні мобільні телефони на смартфони саме для того, щоб користуватися додатком Privat24». Сьогодні клієнти ПриватБанку здійснюють через Інтернет і мобільні додатки вдвічі більше платежів, ніж у відділеннях банку. За даними банку, у листопаді через Privat24 щодня проводилося 85 тис. транзакцій. Через сайт Приват24 – понад 325 тис. операцій щодня. У той самий час у касах відділень ПриватБанку в середньому здійснюється 195 тис. операцій на добу.

Мультифункціональний месенджер Privat24 перетворює будь-який смартфон або планшет на універсальний платіжний пристрій. За допомогою Privat24 можна здійснювати будь-які банківські операції, керувати кредитами та депозитами, купувати квитки на автобус, поїзд і літак, заправляти автомобіль тощо. Для безконтактної оплати або отримання готівки через банкомат достатньо сфотографувати камерою QR-код або піднести смартфон до термінала.