У Рівному розповідатимуть про екобудівництво. Саме в обласному центрі вже 11 березня експерт з питань екологічного будівництва Андрій Бобровицький проведе безкоштовну тематичну лекцію, а вже 12 березня відбудуться семінар Андрія Бобровицького з екологічного будівництва.

Дізнатися більше про екобудівництво в Україні, його особливості та технології можуть усі охочі рівняни, прийшовши на безкоштовну тематичну лекцію Андрія Бобровицького. Розпочнеться захід 11 березня о 13 годині в аудиторії 673 (6-й поверх) 6-го навчального корпусу студмістечка НУВГП (вул. В. Чорновола). Проходитиме лекція у рамках всеукраїнського проекту «Екодім 2015. Сучасні технології для комфортного майбутнього». Організовувати захід допомагає депутат Рівне нської міської ради Святослав Євтушенко, який напередодні оголосив конкурс проектів екобудинків у Рівному - їх оцінюватиме поважне журі.

Окрім лекції 11 березня, наступного дня - 12 березня у Рівному відбудуться семінар Андрія Бобровицького з екологічного будівництва. На ньому можна грунтовніше дізнатися про екобудівництво, древні технології, які не втратили свою актуальність і сучасні способи будівництва з застосуванням глини, соломи, дерева та очерету. Проходитиме він у приміщенні ЖКГ за адресою м. Рівне , вул. Шевченка, 45 (1 поверх). Метою шестигодинного семінару з екобудівництва є показати основні етапи екологічного будівництва, основні технології, які застосовуються в Україні, та поділитися практичним досвідом. Орієнтований захід на людей, які хочуть мати власну екологічну оселю, молодь, яка мріє про власний будинок, будівельників і тих, хто цікавиться практичною стороною будівництва та утримання екологічного будинку. Участь у семінарі платна. Дізнатися більше інформації про захід можна у координатора Андрія Радкевича.

E-mail: desperado.andrey@gmail.com Реєстрація за телефоном: 0976618279, 0674999822