Сімейні розбірки у Рівному. Колишнє подружжя не поділило майно. Суди по цій справі тривають більше року, проте кінця-краю поки не видно. Чому?

За допомогою до журналістів звернулася рівнянка Світлана, мовляв колишній чоловік старається незаконно привласнити і продати частину її майна, зокрема виробничо-складську базу у Рівному на вулиці Павлюченка, 33, яка з 2011 року за рішеннями судів належить їй.

В 2014-му році почалася судова тяганина навколо цього приміщення.

Ось частина цього відеоролику, що виходив в ефірі телеканалу в 2010-му році. У одному з кадрів бачимо саме цей навіс, який на той час вже був збудований.

Дізнавшись про порушення її прав і вищевикладені розбіжності, Світлана звернулась до державної будівельної інспекції.

Після такого чиновницького ігнорування Світлана звернулася до правоохоронців.

Чому міліція не займається розслідуванням цієї справи, жінка не розуміє.

Ось сам договір купівлі-продажу майна, датований ще 2006-им роком. Як бачимо, засвідчено документ лише підписами сторін. Він дійсно нотаріально не завірений та не зареєстрований. Світлана Годинюк запевняє, що в такому разі цей договір є нікчемним, оскільки він не відповідає вимогам законодавства, чинного на момент його укладення. Також Світлана Годинюк стверджує, що апеляційний суд Рівне нської області безпідставно поновив строки на оскарження Володимиру Флореску на підставі даного договору, оскільки з моменту його укладення пройшло понад 9 років.

Аби уникнути однобокого подання інформації, наша знімальна група вирішила зустрітися з паном Флореску. Ми поїхали за адресою, вказаною в судових паперах як місце прописки, а саме в Здолбунів. Проте на нашу знімальну групу чекала несподіванка. Виявилось, що у вказаній квартирі №5 живуть зовсім інші люди.

Виявилось, що проживає Володимир Флореску в цьому будинку, але не у вказаній у документах квартирі. У наступному під'їзді спілкуємось з його сусідами.

Спробували достукатися до квартирантів, проте чи то їх не було вдома, чи то просто не захотіли відчиняти.

Отож, знайти пана Флореску за цією адресою нам не вдалося, проте на наступний день ми все ж таки змогли дізнатися, де працює Володимир Флореску, і прибули до нього в офіс. Як тільки мова зайшла про приміщення, за яке пан Флореску й подає апеляції і хоче отримати право власності на нього, з нами просто не захотіли спілкуватися.

Володимир Флореску вигнав тільки нашу знімальну групу, проте Світлана Годинюк в офісі залишилась і зафіксувала розмову.

З цього відео чітко зрозуміло, що Володимир Флореску навіть не орієнтується, коли і яким чином, і в які роки він придбав спірне майно. Ще одним цікавим фактом є те, що в офісі пана Флореску сидів і колишній чоловік Світлани Годинюк. Дещо дивно, тому що в суді вони є опонентами.

У вівторок, 31 березня, має відбутись судове засідання, на якому, можливо, і вирішиться доля майна. Та чи буде рішення суду справедливим, покаже час.