Тупим предметом наніс численні удари по тілу. Співмешканка померла від крововиливів. Чому так сталось, винуватець пояснити не зміг. Можлива винна у всьому горілка, адже подружжя було напідпитку.

Родина проживає у селі Іваничі, це Рівне нський район. Того дня чоловік разом з друзями святкував свій день народження. Йому виповнилось 42. Ввечері повернувся додому. Під час сварки забив дружину.

У загиблої зафіксовані численні травми голови, гематоми по всьому тілу, внутрішні та зовнішні кровотечі. 42-річна жінка померла у будинку. У міліцію повідомив родич сім’ї. Чим так дружина образила співмешканця і взагалі чи образила, що чоловік так жорстоко вбив її - господар пояснити не зміг.

У селі родину характеризують посередньо. Мовляв, чоловік неодноразово бив дружину. Раніше до кримінальної відповідальності не притягувався. Працював на роботі. У подружжя є 17-річна дочка, яка вже має свою родину і проживає окремо. Винуватець в усьому зізнався. Вже затриманий. За скоєне йому загрожує до десяти років позбавлення волі.