ПІБ - Мункачі Катерина Олександрівна

Посада та які проекти веде на "Рівне 1" - Кореспондент відділу новин + журналіст проекту «Рівне нський громадський контроль». Займаюсь, виготовленням сюжетів на різну тематику у «Новини Рівного» та щотижнево знімаю і випускаю в ефір програму «Громадський контроль» з метою звернення уваги комунальних служб та профільного управління на проблеми рівнян у житлово-комунальній галузі міста.

Дата народження - 11 грудня

Освіта - Закінчила та отримала диплом факультету засобів масової інформації та соціальних наук Університету Прикладних наук імені Яноша Кодолані (Угорщина) та факультет журналістики Міжнародного економіко-гуманітарного університету імені академіка Степана Дем’янчука.

Чим запам'ятався перший робочий день на телекомпанії "Рівне 1" - Перший робочий день запам’ятався формуванням амбітних планів на майбутнє, а ще нестачею робочого місця. Тож вже незабаром забрала у колег новорічний настрій. На місці, де стояла ялинка в кабінеті мені облаштували робоче місце.

Чим займалися до того, як влаштувалися на "Рівне 1" - До того, як влаштувалася працювати на ТРК «Рівне 1» працювала кореспондентом та ведучою новин на телеканалі «Сфера - ТВ».

Захоплення/хобі - Одне захоплення чи хобі виокремити важко. Багато чим люблю займатись у вільний час, однак завжди хочеться пробувати щось нове. Тому намагаюсь завжди шукати щось нове. Останнім часом, це хенд-мейд (листівки, іграшки і т.д.)

Улюблена книга/цитата - Книжок улюблених багато, одну виокремити важко. А от з цитат подобається ця: «Не буває кращих, і не буває перших… Потрібно просто знати, для кого ти кращий і для кого перший»… а я ще й продовжила «… і цінити цих людей. А для всіх ідеальним не будеш».

Як любите проводити вільний час - Хоч під час роботи багато доводиться спілкуватись з людьми, однак, вільний час полюбляю проводити теж з людьми. Але з рідними.

Сімейний стан - Заміжня

Найбільше я люблю у своїй роботі... - Найбільше я люблю у своїй роботі завжди першою бути у курсі всіх новин міста та області. Під час відпусток та вихідних ніби випадаю з реальності, бо не знаю, що, де і коли відбувається. А ще просто люблю журналістику.

Кумедний випадок, повязаний з професійною діяльністю - Кумедні випадки у нашій роботі відбуваються щодня. Якось на засіданні Рівне нського міськвиконкому під час засідання, переставляючи мікрофон, перечепилась і впала. На хвилину всі забули про важливість питання, яке у той час обговорювалось. Смішний випадок стався під час зйомок сюжету про «моржів». Любитель пірнати в ополонку зняв з себе не лише халат, а й спіднє. Потім довго з оператором вмовляли його вдягнути плавки, зробити зарядку і пірнути в ополонку знову, але вже в білизні. Таки вдалось.

pic