На 600 тисяч гривень фінансових порушень, що призвели до втрат ресурсів, виявили ревізори Державної фінансової інспекції в Рівненській області у фінансово-господарській діяльності ЖКП «Перспективне» за 2012-14 роки: сума недоотриманих фінансових ресурсів становить майже 540 тис. гривень та 62 тис. гривень – незаконні витрати.

В ході проведення контрольного заходу ревізори виявили, що застосування занижених тарифів на послуги з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій призвело до втрати житлово-комунальним підприємством доходів на 371 тис. гривень. Також проведеною інвентаризацію нежитлового фонду зафіксовано, що з 49 власниками нежитлових приміщень загальною площею 9359,0 кв.м ЖКП «Перспективне» не уклало договори на надання послуг з утримання будинків і прибудинкових територій і, відповідно, не нараховувало їм плату. Як результат – підприємство втратило 150 тис. гривень доходів.

Про результати ревізії проінформовано прокуратуру Рівне нської області. Керівнику об'єкта контролю направлено вимоги про усунення порушень.

Про це повідомили у прес-службі Державної фінансової інспекції в Рівне нській області