Привітати березнівських вогнеборців з професійним святом завітали сьогодні представники місцевої влади, настоятель Свято-Троїцького собору, працівники Головного управління ДСНС у Рівненській області, ветерани пожежної служби та громадськість.

«Сьогодні професійне свято у тих, хто щодня, ризикуючи власним життям, рятує сотні інших, ліквідовує пожежі та наслідки стихії, - зазначив заступник голови райдержадміністрації Віктор Партак. - Від імені громади нашого району дякую вам, представникам мужньої професії, за забезпечення надійного захисту життя наших людей від вогню та інших небезпечних подій».

Віктор Партак вручив березнівським рятувальникам сучасний бензоріз та пожежну мотопомпу. В свою чергу, представник обласного управління ДСНС Віктор Грицюта передав колегам вітання від імені керівника Держслужби з НС України Зоряна Шкіряка та вручив їм комплект захисного костюму, що дозволяє надавати допомогу населенню в різних загрозливих ситуаціях.

Також вогнеборців привітав ветеран-пожежник Олексій Петренко, який багато років віддав захисту мешканців району від вогняної стихії: «Бути пожежним – це висока відповідальність, адже від тебе залежить життя та добробут інших громадян.

Тому ви з високою відповідальністю маєте нести це звання, щоденно демонструючи мужність та відданість обраній професії».

Присутні вшанували пам'ять загиблих під час виконання службових обов'язків героїв-рятувальників покладанням квітів до пам'ятної стели та хвилиною мовчання.

Настоятель собору освятив рятувальників та подароване аварійно-рятувальне обладнання. Про це повідомили у прес-службі Рівне нської ОДА за матеріалами прес-служби ГУ ДСНС у Рівне нській області

pic

pic

pic