У різних мікрорайонах міста майже одночасно поранили двох людей. Невідомі застосували пневматичну зброю, після чого битами розбили скло у автомобілях потерпілих. Постраждали двоє чоловіків. Вони з поранененнями доставлені до лікарні. Мотиви злочинів з’ясовує міліція. Найймовірніше випадки між собою пов’язані бо травмовані товаришують.

Автомобіль «БМВ» був припаркований біля під’їзду багатоповерхівки на вулиці Льонокомбінатівській. Коли власник вранці вийшов до легковика на нього напали невідомі, вистрілили у чоловіка, після чого скло у автомобілі розбили битами.

Рівнянину 30 років. У нього незначне поранення скроні. Його швидка завезла у лікарню. На місце відразу приїхали правоохоронці. Стало відомо, що злочинці використовували пневматичну зброю. Більше інформації у міліції не надали.

Стрілянина за аналогічних обставин сталась майже у той самий час і у іншому мікрорайоні міста. А саме на вулиці Млинівській. Тут невідомі особи також стріляли у 32-річного чоловіка і пошкодили його «Пежо». Правоохоронці впевнені, що випадки між собою пов’язані, адже обидва потерпілі товаришують.

Поранення у другого рівнянина також незначне. Обидва чоловіки госпіталізовані у рівненську міську лікарню. На короткий час потребують госпіталізації.