Наміру такого не мала, запевняла це був самозахист. Бо співмешканець пиячив і постійно влаштовував вдома сварки із стусанами. Остання закінчилась трагічно. Що Феміда присудила рівнянці?

Нагадаємо, трагедія трапилася у жовтні минулого року. Події розгорталися на вулиці Ювілейній. Чоловіку було 52 роки. Того вечора він повернувся додому добряче «під мухою». Вдома почалася сварка з дружиною. З її слів, нетверезий співмешканець почав її душити. Вона схопила ніж аби захиститись і вдарила його у груди.

За фактом навмисного вбивства правоохоронці тоді відкрили кримінальне провадження. Жінка не затримувалась. У міліції з’ясовували чи був це самозахист. У підозрюваної були всі шанси це довести. Адже про рівнянку сусіди нічого поганого - не казали. А от про її чоловіка лише одне – пиячив постійно.

Нещодавно завершився судовий розгляд цієї справи. На слуханнях мати загиблого чоловіка, підтвердила, що її син дійсно лупцював дружину та дітей. Тож просила суд невістку суворо не карати.

З’ясувалося, що свідками вбивства був син подружжя, на суді він розповів, що батько часто пив та бив маму і їх.

Суд кваліфікував цей злочин як вбивство при перевищенні меж необхідної самооборони та постановив, що виправлення підсудної можливе без ізоляції від суспільства. Вона отримала умовний термін ув’язнення.