Ні кроку назад, ні секунди на місці, а тільки вперед! З таким девізом вже 20-ий рік поспіль крокує Перший місцевий. Весна 2015 видалась плідною на нові програми та проекти телеканалу Рівне 1. Частину з них, ви, наші глядачі, вже маєте змогу дивитись на екранах своїх телевізорів, інші сподіваємось, стануть приємним сюрпризом вже зовсім скоро. Що готує для вас колектив Першого місцевого?

На початку березня на телеканалі "Рівне 1" стартував мультимедійний проект "Ціна свободи". Проект про війну, учасників бойових дій, їх проблеми та про тих, хто з цієї війни не повернувся. У студію, у прямий ефір наші журналісти запрошують бійців АТО, волонтерів та спеціалістів різних галузей, аби обговорити актуальні проблеми мобілізованих. А ще розказують, якими були наші захисники, котрі віддали своє життя за мир в країні.

Завдяки проекту "Ціна свободи" вже вдалось вирішити деякі проблеми бійців АТО.

Відчувши користь від своєї роботи колектив Першого місцевого не припинятиме цей проект. По четвергах о 20:20 в прямому ефірі і надалі обговорюватимуться актуальні теми мобілізації та демобілізації, медичного обслуговування та працевлаштування учасників АТО, їх забезпечення обіцяними земельними ділянками та пільгами тощо. Вже зовсім скоро Юліана Тет зустрічатиметься ще з людьми, які вимушено покинули рідні землі та переїхали на Рівне нщину, аби розпочати нову сторінку свого життя без війни. В травні на телеканалі "Рівне 1" стартує проект "Близький схід: переселенці".

Дбає колектив Першого місцевого і про дозвілля своїх глядачів. Вже сьогодні, 24 квітня, о 22 годині в ефірі телеканалу стартує нова молодіжна програма "Попкорн-шоу". У ній двоє ведучих змагаються між собою у тому, хто краще зможе перевтілити рівнянина чи рівнянку у героя голівудської стрічки. В цьому їм допомагають стилісти, перукарі та візажисти. А вже відвідувачі кінотеатрів обирають, чиє перевтілення більш успішне.

Перевтілитись у зірку Голлівуду має змогу кожен бажаючий.

"Попкорн-шоу" транслюватиметься в ефірі телеканалу щоп'ятниці.

Та це не усі сюрпризи. Приготувати щось незвичне і смачне на вечерю, обід чи сніданок у новій кулінарній програмі допоможе теж Перший місцевий. Разом із професійними шеф-кухарями наші глядачі зможуть навчитись готувати страви різних народів світу.

Ведучий вже встиг навчитись готувати страви з молдавської та італійської кухні. Як це було, ви зможете побачити вже цього понеділка, 27 квітня. Цієї весни Перший місцевий не лише оновив ефірне наповнення, а й розширив кола глядачів. Віднедавна "Рівне 1" дивляться не лише на теренах нашої області, а й на Львівщині, Житомирщині, Хмельниччині та Тернопільщині.