Працівники ДАІ Рівненської області затримали громадянина, який підозрюється у заволодінні автомобілем шахрайським шляхом.

06 травня до управління Державтоінспекції УМВС України в Рівне нській області надійшло орієнтування від працівників міліції Львівської області про те, що 2 травня близько 13-ї години в місті Дубно на автозаправці «Авіс» житель міста Дубровиця, зловживаючи довірою 43-річного жителя міста Золочів Львівської області, шляхом обману заволодів його автомобілем марки «Мерседес-Бенц A 140» 1998 року випуску.

Черговим управління ДАІ Рівне нщини негайно було орієнтовано всі наряди Державтоінспекції на виявлення та затримання даного транспортного засобу.

07 травня близько 14-ї години під час несення служби в місті Дубровиця по вулиці Воробинській інспектори ВДАІ з обслуговування

Дубровицького району помітили та зупинили автомобіль «Мерседес – Бенц A 140» сірого кольору, який підпадав під орієнтування. За кермом іномарки перебував 30-річний місцевий житель.

− На наше питання стосовно того, чому він шахрайським шляхом заволодів автомобілем жителя Львівщини, водій відповідати відмовився, − розповідає начальник ВДАІ з обслуговування Дубровицького району Олександр Калюш. − Водія та даний транспортний засіб нами було доставлено в Дубровицький РВ УМВС, − додає майор міліції.

Відомості за даним фактом було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за ч.1 статті 190 Кримінального Кодексу України.

Про це повідомляє прес-служба УДАІ УМВС України в Рівне нській області