Правоохоронці Рівненського району за кілька годин розкрили вбивство.

Мешканці селища Оржів, 42-річний Євген та 37-річна Наталія відпочивали всю ніч. Під ранок до компанії долучився ще й 35-річний Віталій, застілля з яким продовжилося далі. Через надмірну дозу алкоголю гість заснув, а між захмелілою парочкою виникла сварка. Тривала вона недовго, бо ображена Наталія схопила кухонний ніж і встромила його у спину Євгена.

Коли ж Євген впав зі стільця, прокинувся Віталій. Від побаченого останній втік, а Наталія від енної кількості випитого алкоголю і не зрозуміла, що накоїла. Хтось із сусідів, запідозрив недобре і зателефонував дільничному інспектору. Шериф, поки доїжджав до місця події, повідомив працівників місцевого фельдшерсько-акушерського пункту. Саме вони і констатували смерть чоловіка. Згідно із лікарським свідоцтвом, смерть Євгена настала внаслідок масивної крововтрати, масивної внутрішньо-грудної кровотечі, одиночного ножового колото-різаного проникаючого поранення грудей з ушкодженням лівої легені.

— Правоохоронці, які прибули на місце події оперативно встановили зловмисницю, — коментує тимчасово виконуючий обов’язки начальника Рівне нського РВ УМВС України в Рівне нській області Валерій Серветник. — Наталія не одразу зізналася у скоєному і звинувачувала сусіда, з яким теж часто випивали. Однак, зібрані речові докази доводили вину жінки. Їй вже повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення та обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

За фактом умисного вбивства відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України, яка передбачає позбавлення волі на строк до 15 років.

Наталія з 2007 року п'ятнадцять разів притягувалась до адміністративної відповідальності, а Євген – тричі. Обоє розлучені. У жінки – двоє дітей, які проживають з батьком, у Євгена – дорослий син, проживає окремо.

Про це повідомили у прес-службі Рівне нського РВ УМВС України в Рівне нській області