Вчора, 23 травня, до Рівного завітали прекрасні дівчата - Іра Лузіна, Іра Кульшенко та Даша Пугачова - тріо Panivalkova. Гурт виконував пісні українською, англійською та російською мовами.



pic

Незважаючи на майже півгодинну затримку концерту, рівняни тепло зустріли дівчат. Та й загалом атмосфера вечора була спекотною - і в прямому, і в переносному значеннях.

З упевненістю можна говорити, що пісні гурту Panivalkova звучать для кожного, тому що на захід прийшли і рівнянки, і рівняни різного віку.



pic

Спочатку тріо представило свої "легкі" композиції. Публіка насолоджувалась чарівними голосами дівчат та технікою виконання. Виконання кожного треку нагадували своєрідний перфоманс, адже дівчата окрім звичних музичних інструментів (барабани - Даша, укулеле - Іра Л., фортепіано та гармонь - Іра К.) використовують бубон, гуїро, зв'язку ключів, кастаньєти і навіть мегафон, які щоразу діставали зі своєї валізи. Саме завдяки цьому їхня музика незвична та оригінальна.

Потім дівчата виконали свої запальні і вже популярні серед рівнян композиції. Тому публіка не лише насолоджувалась дивовижним виконанням, а й активно танцювала та підтримувала тріо гучними оплесками.

Дівчата приємно вразили рівнян своєю щирістю - вони спілкувались з публікою, цікавились настроєм та розповідали історії про себе.



pic

Зі сцени дівчата розповіли і про появу назви гурту. Так, перед їхнім першим концертом гурт не мав назви. І ось вночі Ірі Кульшенко приснився... Фредді Мерк'юрі, який і підказав дівчині назвати тріо Panivalkova.



pic

Як виявилось, барабанщиця Даша - рівнянка. Вчора вперше на концерт гурту прийшли її рідні - батьки, бабуся та тітка. Вони задоволені грою та співом дівчат. Мама Марина навіть сама підтанцьовувала: "Танцювала не тому, що я мама, а дійсно сподобалась музика".



pic

Рідні розповіли про те, як Даша почала грати на барабані. Виявляється, на одне зі свят друзі захотіли подарувати щось оригінальне. Так у дівчини і з'явились барабанні палички. З ними вона і досі грає. Згодом, коли переїхала до Києва, дівчина почала шукати собі вчителя з гри на гітарі. Цей інструмент Дарині допоміг опанувати вчитель з Америки.

Не стримуючи радісних емоцій рідні навіть подякували гостям концерту за те, що прийшли та підтримували дівчат танцями та оплесками.

Тріо "Panivalkova" зуміло "запалити" публіку так, що на закінчення слухачі викликали гурт "на біс". Але і після цього не відразу відпустили музиканток - до тендітних дівчат вишикувалась черга за автографами, щоб зробити фото, і навіть просто поспілкуватись та подякувати за чудовий вечір.

Після чудового виступу не забарились зі своїм коментарями рівняни і в спільноті гурту.



pic