28 червня Рівненський театр ляльок відсвяткував закриття 40 ювілейного театрального сезону. У цей день також відбулась прем'єра вистави «Запеклі вороги».

Вихованці театральної студії «Лялькові сходинки» привітали акторів зі сцени, декламуючи жартівливі віршики про них та вітальні побажання. Також вони пригощали лялькарів цукерками.



pic



pic

У холі театру провели виставку робіт учнів студії. Серед яких були малюнки, на яких діти зобразили, зокрема і те, як вони бачать театр. Відбулась і традиційна ігрова програма.



pic

Прем'єра вистави «Запеклі вороги» пройшла із аншлагом. Зважаючи на те, що це інтерактивна постановка, її герої спілкувались із глядачами, які дуже активно допомагали їм своїми підказками.

- У мене був насичений театральний сезон, бо я випустила три вистави: «Попелюшка», «Думи мої, думи…» та «Запеклі вороги». Також почала займатися театральною студією. Сезон для мене пройшов легко, швидко та цікаво, - розповіла актриса театру Дарія Поліщук.

Завершили із позитивними враженнями сезон й інші актори театру. Лялькарі раді, що змогли взяти участь у кількох нових постановках та розвивати свої акторські здібності.

- З’їздили на фестиваль «Подільська лялька», випустили кілька вистав. Все було чудово, - говорить актор театру Євгеній Шевчук. А його колега Світлана Хоменчук додає, що у неї теж залишились хороші враження від цього театрального сезону. - Це мій перший театральний сезон. Подобається те, що наше керівництво дозволяє молодим акторам активно себе проявляти. У мене вже було дві прем'єри: «Думи мої, думи…» та «Запеклі вороги». Працювати тут мені добре, тож чекаю на новий сезон.

Наразі у театрі продовжується робота над постановкою вистави «Бабусині пригоди» та «О 8-й на ковчезі». В останній задіяні вихованці театральної студії. Обидві прем'єри відбудуться вже новому театральному сезоні. Він розпочнеться в останні вихідні вересня.

Про це повідомили у прес-службі Рівне нського академічного обласного театру ляльок

pic

pic

pic