200 гривень за квиток на першу домашню гру "Вереса" - це занадто. Саме так відреагувала інтернет-спільнота Рівного на встановлення розцінок на квитки для нечленів клубу. Тож цінову політику у відроджену футбольному клубі переглянули. Скільки ж насправді коштуватиме можливість подивитися на "Верес" рівнянам, а також про 12-го гравця команди

Членам клубу "Верес" вхід безкоштовний - іншим доведеться викласти по 200 гривень. Саме таке рішення щодо розцінок на квитки на перший домашній футбольний матч "Вереса" викликав шквал негативних коментарів у соціальних мережах. Не сприйняли такого кроку і члени клубу.

Частину коштів, які виручать від продажу квитків, передадуть на лікування юного вболівальника клубу Артема Оберемчука, який зараз бореться з важкою онкологічною хворобою. Саме цього хлопчика у "Вересі" називають 12-тим гравцем. Адже Артем мріє стати футболістом. Він вже познайомився з гравцями та навіть провів з ними невелике тренування.

Перший домашній матч футбольний клуб «Верес» проведе 8 серпня, у Рівному на стадіоні Авангард. Суперником червоно-чорних буде команда з Нікополя.