За добу до міліції надійшло 35 повідомлень про скоєння крадіжок. За 25 фактами відкриті кримінальні провадження за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До міліції звернувся 39-річний мешканець Рівного та повідомив, що з квартири, яку він здавав у найм було скоєно крадіжку. 33-річний житель Івано-Франківської області разом зі своїм другом із помешкання, яке винаймали, викрали плазмовий телевізор та пральну машину, спричинивши власнику оселі матеріальний збиток на суму близько 20 тисяч гривень. Триває досудове розслідування.

Оперативники карного розшуку Рівне нського райвідділу встановили, що 19-річний мешканець селища Клевань Рівне нського району скоїв крадіжку однієї каністри дизельного палива з гаражного приміщення господарства 43-річної місцевої мешканки. За частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України ведеться досудове розслідування.

Правоохоронці встановили, що крадіжку цегли у Дубно скоїв 20-річний місцевий мешканець. Міліціонери відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (крадіжка з проникненням у помешкання) Кримінального кодексу України та проводять досудове розслідування.

Про це повідомили на сайті СЗГ УМВС України в Рівне нській області