П’ять аварій, у яких четверо людей травмувались та двоє загинули. Така невтішна статистика ДТП за минулу добу на Рівненщині. Так у Костопільському районі перекинувся мікроавтобус – водій загинув. А на Дубенщині кермувальник легковика смертельно травмував пішохода. Далі про ці аварії детальніше.

У Рівному поблизу Зоопарку автомобіль наїхав на людину. Опівночі 41-річний житель Луцька їхав «Volkswagen Caddy». На вулиці Київській з невідомих причин збив людину. Де знаходився чоловік, хто він – ще невідомо. Травмованого госпіталізували у реанімаційне відділення лікарні. Медики рятують його життя. А от допомога лікарів пішоходу аварії, яка сталась у Дубенському районі, не знадобиться. Тіло 40-річного рів нянина повезли у морг. Його збив автомобіль на ділянці дороги де встановлено штучне освітлення, але на момент аварії воно було вимкнене.

Не стало людини і у Костопільському районі. Тут водій мікроавтобусу не впорався з керуванням і у селі Пісків з’їхав у кювет. 29-річний кермувальник, житель районного центру від отриманих травм помер на місці. Дісталось і пасажиру. 34-річний чоловік у реанімації лікарні Костополя.