Справжня шокуюча подія трапилася в селі Городище Березнівського району. Там прямісінько у школі побили семирічного хлопчика Олега. На нього напали старшокласники. За версією потерпілого, на перерві він купив піцу, щоб пообідати. Проте поїсти хлопчику не вдалося. До нього підійшли старшокласники, які хотіли відібрати піцу. Олег віддавати свій обід відмовився. В результаті старшокласники почали по-звірячому знущатися з семирічної дитини.

Подібні випадки траплялися з ним неодноразово, каже школяр, про те до того не наважувався розповідати старшим. Батьки занепокоєні самопочуттям сина, адже він і досі наляканий. За допомогою сім'я потерпілого звернулася до міліції. Нині по даному факту відкрито кримінальне провадження.

У школі, де навчається хлопчик, про подію знають. Однак, всіляко заперечують. Кажуть, - такого не могло бути, адже на коридорах постійно чергують вчителі. Директор переконана, що це передвиборча провокація. Адже вона є кандидатом у депутати до Березнівської районної ради.

В той же час лікарі діагностували в Олега астено-невротичний синдром, тобто хлопчик боїться не лише йти до школи, а й виходити на вулицю. Тож, зараз хлопчик перебуває на лікарняному.