В рамках перевірки професійних вмінь та навичок офіцерів в управлінні оперативного командування «Захід» відбулися контрольні заняття з основних предметів індивідуальної підготовки.

Оцінювання кожного офіцера проведено з предметів військово-медичної підготовки та знання статутів Збройних Сил України за результатами тестування. А перевірка стройової, фізичної та вогневої підготовки відбулась шляхом здачі контрольних вправ. Зокрема, на Рівне нському загальновійськовому полігоні особовий склад виконав вправи контрольних стрільб з автомата Калашникова та пістолета Макарова.

Незважаючи на вітер та дощ, цілі у вигляді кулеметного розрахунку, ростової та грудної фігури противника падали одна за одною, хоч і з’являлися всього на декілька секунд.

«Ми повинні бути готовими до дій у будь-яку погоду, адже саме дощ та туман обирають для нападів на позиції Збройних Сил України ворожі диверсійно-розвідувальні групи», - зазначив старший офіцер управління бойової підготовки управління ОК «Захід» підполковник Павло Волков.

«Дані заняття показали, що досвід здобутий в зоні проведення АТО дозволяє офіцерам виконувати завдання за призначенням у повному обсязі. Наше завдання не зупинятися на досягнутому та постійно нарощувати свої професійні навички, - наголосив старший офіцер. - Тільки так ми забезпечимо сильну та боєздатну армію, здобудемо перемогу та принесемо мир на сході своєї Батьківщини».

Повідомляє прес-служба Рівне нської ОДА.

pic

pic

pic