24 листопада на Рівненщині розпочато проведення Всеукраїнських спортивних масових заходів «Ти зможеш, якщо зміг я» серед дітей-вихованців дитячих спеціальних закладів. Їх основною метою є утвердження засобами фізичної культури та спорту у дітей, які тут виховуються, впевненості у власних силах та виховання готовності до складнощів і перипетій самостійного життя.

Свій перший візит у межах цієї програми працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівне нської обласної ради зробили до санаторної загальноосвітньої школи-інтернату, що в селі Верба Дубенського району.

- Під гучні вигуки вболівальників учасники змагань демонстрували свою вправність у володінні фітбольним, футбольним, баскетбольним та волейбольним м’ячами. Діти переконливо виявляли свою готовність до спортивного суперництва. Відчувалося, що вони мають неабияку потребу у самоутвердженні і готові реалізовувати її у спортивному протистоянні. Кожен учасник змагань своїм завзяттям та наполегливістю намагався довести собі і всім – «Я можу боротися і перемагати!», - розповідають працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівне нської обласної ради.

Перемогу здобула команда «Орли». Другими були «Богатирі». Третє місце посіли хлопці та дівчата з команди «Олімпійці».

Переможці та призери змагань нагороджені дипломами комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівне нської обласної ради та призами від відділення НОК України у Рівне нській області. Були також відзначені переможці конкурсу малюнків на спортивну тематику, який пройшов серед учнів напередодні.

Повідомляє прес-служба Рівне нської обласної ради.