Баталії навколо забудови бульвару, що на вулиці Пересопницька, набувають обертів. Незадоволені рівняни проти будівництва триповерхової будівлі, про що заявили на громадських слуханнях.

Історичній частині Рівного загрожує небезпека. Бульвар на вулиці Пересопницькій між продуктовим ринком та Театральною площею - вщент зруйнований. Тут і стихійна торгівля, і місце для парковки автівок, кафе, масовий пішохідних потік. Це все унеможливлює нормальне життя мешканців дотичних будинків. А тут на бульварі ще й вирішили звести триповерховий будинок. Рівнянка Ірина не змогла залишитись осторонь та прийшла на громадські слухання, де зібралися понад тисячу небайдужих однодумців.

Жителі прилеглих будинків обурені. Із відчаєм кажуть, - спочатку страждали від смороду та безладу на їхній вулиці, а тепер від ущільнення їхньої території.

Юридичний аудит підтвердив, що декларація та містобудівні умови є не дійсні та потребують скасування.

Вже більше року у боротьбі жителів Пересопницької підтримує депутат Рівне ради Людмила Туровська. Вона й головувала на громадських слуханнях. Врешті, більшістю голосів учасники зібрання вирішили, на території між театром та ринком будувати не можна.