Хотіла дістати фото власного чоловіка, яке сама туди поклала.

Подія, яка шокувала навіть бувалих правоохоронців сталась у селі Смордва, це Млинівський район. Тиждень тому тут поховали місцевого мешканця. Йому було за 90 років. Але спокою старенький не отримав. Через кілька днів його могилу розкопали.

Як виявилось місцева мешканка, якій 28 років, поклала під подушку покійника фото його онука, а свого чоловіка. Через кілька днів схаменулась і розповіла про це судженому. Коли жінка зникла з дому, господар зрозумів, що вона пішла відкопувати могилу. Чоловік разом з товаришем поїхав на цвинтар.

Матір трьох дітей не побоялась вночі піти на цвинтар і розкопувати свіжу могилу. Каже, до такого вчинку її спонукали проблеми у сім’ї. Мовляв, чоловік її б’є. Тому хотіла аби покійник надоумив його.

Через кілька днів зрозуміла що накоїла. Адже кажуть, покійний не вчить, а забирає до себе. Стала хвилюватись, що чоловік помре.

Чоловік Антоніни каже, у них справді є негаразди у родині. Але проблема не тільки у ньому. Мовляв, дружина дивиться різні містичні передачі і зраджує йому.

Вчинок своєї дружини розцінює негативно. Збирається розлучатись. Шоковані подією й у селі.

У подружжя підростає троє малолітніх дітей. Тепер як їх матері так і батьку доведеться відповідати перед законом. Чоловіку за побиття дружини, а жінці за наругу над могилою.

Фото Романа так і залишилось у могилі його діда. Церква вчинок селянки засуджує, але радить знімок не діставати. Священик радить всім людям молитись і вірити у Бога, тоді всяка біда обминатиме ваші родини.