Працівники ринку "Дикого" приходили до міського голови шукати захисту від депутата Сухого.

13 січня до міського голови Володимира Хомка завітала велелюдна делегація працівників ринку "Дикого" з проханням захистити їх від депутата міської ради Юрія Сухого, який вимагає закриття ринку. Нагадаємо, що між підприємцями ринку та депутатом Сухим, який проживає на цій же вулиці, де розташований ринок, триває давній конфлікт.

За словами працівників ринку, депутат намагається закрити ринок й ліквідувати їхні торгові кіоски, які розміщені на вулиці Здолбунівській, мотивуючи це тим, що торгівля ведеться на проїжджій частині.

Тож Володимир Хомко заспокоїв людей й пообіцяв об'єктивно розібратись в ситуації. Було домовлено, що з числа присутніх підприємців буде сформовано ініціативну групу, яка буде долучена до усіх нарад та засідань комісій з приводу подальшого функціонування ринку "Дикого".

Відтепер без вашого відома не буде прийнято жодного радикального рішення відносно роботи ринку. Гарантую, що ваша думка на усіх етапах розгляду даного питання буде почута й врахована. Не переживайте. Усе буде добре, - наголосив міський голова.

Повідомляє відділ інформаційно-аналітичного забезпечення виконавчого комітету Рівне нської міської рад.