Звичне в Рівному поєднання жовто-блакитного з червоно-чорним прапорів на входах в дорогі крамниці, на лобовому склі дорогущих джипів бізнесменів, є нічним жахом в путінській Росії.

Тим не менше,на батьківщині Путіна в Пітері, в Державному Російському музеї, поки-що, експонується картина на котрій зображені древка козацьких списів з саме таким поєднанням кольорів!!!!

Прикольним є те що цю картину купив за 35 000 рублів російський цар у художника, уродженця Харківщини ,нащадка козака Ріпи. З картинами цього художника у москалів вже 100 років постійні проблеми та скандали.Кілька років тому, хворий на "православіє головного мозга " москаль,молочний бізнесмен вимагав забрати з Третьяковської галереї іншу картину нашого земляка.

Згаданий цар Олександр( трєтій) свого часу забороняв Третьякову експонувати цю картину в його галереї. Потім,неадекват-старообрядець Балашов ножем сильно порізав картину видатного митця. На ній зображено вбивство власного сина першим царем московитів( тим ,котрий внук золотоординського хана). Художник настільки майстерно та реалістично зобразив цього садюгу-багатоженця ,що навіть москалям соромно за ТАКОГО царя. Не буде дивним ,якщо москалі звинуватять художника,котрий народився 170 років тому, в тому що він- бЕндерівець та член Правого сектора....