Сарненський «Маяк» двічі переміг львів’ян.

Баскетбольний клуб «Маяк» (Сарни) у 7-му турі чемпіонату України з баскетболу серед команд Першої ліги (група «Захід»), у Рівному, в спорткомплексі НУВГП приймав БК «Львів-УАД». Перед звітним туром у підгрупі «Північ-Полісся» команди посідали, відповідно, друге та четверте місця, тому варто було очікувати на вперту боротьбу.

Так і сталося у першій зустрічі двоматчевого протистояння. На майданчику тривалий час відбувалися «гойдалки», тобто команди по черзі виходили вперед, але, зрештою, «Маяк» краще провів кінцівку гри, перемігши – 96:75.

А от в повторному матчі такої запеклої боротьби не вийшло. Цього разу сарненці на максимумі розпочали поєдинок, лише в кінцівці, трішки зменшивши оберти. І знову перемога – 84:51.

Таким чином, після 14-ти матчів в активі «Маяка» - 12 перемог. Наступні ігри чемпіонату України сарненці проведуть 27-28 лютого проти свого принципового суперника рівненського БК-93-ОШВСМ.

До того на команду Івана Бартоша ще очікують поєдинки чемпіонату Аматорської баскетбольної ліги Рівне нщини. Найближчої середи о 20.00 у спорткомплексі НУВГП сарненці зіграють з командою «Ейрдрай», а в суботу о 18.30 – з луцьким «Волиньбаскетом-2».

Про це повідомила прес-служба БК «Маяк» (Сарни)