Фахівці вже встановили причину пожежі у Зарічненському районі. 24 лютого там загинули троє малюків віком від року до п’яти. Їхній будинок спалахнув. Врятувати жодного з дітей не вдалось. Більше, у сюжеті з місця події.

Всі мешканці невеличкого села Млинок, що у Зарічненському районі сьогодні на похороні. Прощаються з трьома дітками з однієї родини, які загинули у пожежі.

Подружжя з дітьми проживало у невеличкій дерев’яній хатині. Того дня малюки з матір’ю були вдома. Остання розтопила піч і вийшла у двір. Діти ще спали.

Невеличка дерев’яна хатина палала як смолоскип. Троє малюків повністю обгоріли. Найменша однорічна дівчинка була у ліжечку, дочка 5-ти років швидше за все намагалась врятуватись бо її виявили біля дверей. Загинув і трирічний син родини. Дітей поховали у закритих трунах.

Місцеві думали, що у будинку замкнула електропроводка. Втім фахівці вже встановили, що причина всьому пічне опалення. З печі випала жарина, спершу зайнялись речі, а потім і кімната.

У поліції за фактом смерті дітей почалось слідство. Про родину погорільців у селі розповідають лише хороше. Матері загиблих дітей 24 роки, батьку 31.

У подружжя більше не залишилось малюків. Чи притягнуть батьків до відповідальності за недогляд - поки невідомо. Та люди вже й так покарані, адже немає більшого горя ніж хоронити власних нащадків.