Шостого квітня опівночі до поліції повідомили медики, що до Гощанської районної лікарні доставили 34-річного жителя с.Симонів із ножовим пораненням.

Правоохоронці встановили, що за кілька тижнів до цієї події 54-річний житель Гощі підробляв у 41-річного жителя райцентру, за що останній обіцяв заплатити, однак не квапився розраховуватися. Чоловік почав наполягати на оплаті, оскільки захворіла донька і потрібні кошти на лікування. П'ятого квітня близько 23 години роботодавець приніс заборговане, але завітав разом зі своїм 34-річним знайомим.



pic

Останній почав висловлювати господарю своє обурення з приводу завищеної суми розрахунків і провокувати конфлікт. Суперечка продовжилась на вулиці біля будинку. Коли справа дійшла до бійки, 54-річний мешканець Гощі повернувся у помешкання та прихопивши з собою кухонний ніж, вдарив ним жителя Симонова у груди. Потерпілому, який нерухомо лежав на асфальті, викликали швидку медичну допомогу. Як з'ясувалося, обоє учасників інциденту до того ж перебували у стані алкогольного сп'яніння.

За цим фактом поліцейські відкрили кримінальне провадження за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 122 Кримінального кодексу України (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження). Остаточну ступінь тяжкості тілесних ушкоджень визначить експертиза після закінчення лікування. Наразі медики оцінюють стан чоловіка як стабільно тяжкий.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Рівне нській області

pic