З 7 по 10 квітня 2016 року, у місті Бровари Київської області проходив чемпіонат України з кікбоксингу WAKO у якому змагалися більше 1300 спортсменів з усіх областей України. Збірна РО ФК "БУДОКАН" прийняла участь у чемпіонаті в складі із семи вихованців, під супроводом тренера Олега Германа.

Наші бійці провели нелегкі поєдинки із сильними та досвідченими супротивниками. Назар Руденков провів вісім боїв, і здобув перше місце із фул-контакту і друге у розділі лоу-кік. Данило Бочар провівши п'ять поєдинків, отримав травму коліна на перших секундах першого раунду свого останнього фінального бою з лоу-кік, та повернувся до дому із третім та другим місцем.

Владислав Орел здобувши дострокову перемогу у трьох поєдинках на жаль отримав травму в кінці четвертого бою в наслідок якої не зміг брати подальшу участь у змаганнях, але отримав по результатам проведених поєдинків друге місце з контакту лоу-кік і третє - з фул-контакту. Максим Ковалець провів чотири поєдинки, та здобув два третіх місця.

Вітаємо наших бійців із перемогою і дякуємо усім тренерам за хорошу підготовку. Наразі, спортсмени підліковують отримані травми та продовжують тренувальний процес. Данило Бочар разом із Назаром Руденковим та зовсім юним Данилом Гук, готуються до ще одного важливого випробування боєм. 11 травня 2016 року хлопці відбувають до міста Будапешт (Угорщина) де візьмуть участь у Кубку світу з кікбоксингу ВАКО.

pic

pic

pic