Про це повідомили Першому місцевому за телефоном (*"гарячої лінії" 096-11-400-11*)

Пригода трапилася одразу у двох селах Рівне нської області. Спочатку в ніч з 13 на 14 квітня у с.Кам'яна Гора, Костопільський район та у с.Озеряни, Дубенського району.

В Озерянах люди були стурбовані ще й тим, що з них ніби-то вимагали гроші у сумі 6 тисяч гривень на закупку трансформаторної оливи. За словами місцевих, у ПАТ "Рівне обленерго" їм повідомили, що нічого замінювати не будуть, а чекатимуть грошей. Цей факт обурив селян.

Перший місцевий звернувся до підприємства-надавача послуг. На наше запитання помічник голови правління з питань зовнішніх зв'язків ПАТ «Рівне обленерго» Андрій Пермяков відповів наступне: жодних грошей від населення не вимагають, про це не може бути мови. На жаль, заміна трансформаторної оливи - питання не одного дня, адже для того щоб її закупити потрібен час, а не кошти від місцевих жителів.

Як повідомили Першому місцевому, на сьогодні, 19 квітня, відновлення електропостачання відбувається у с.Кам'яна Гора, Костопільського району. Питання відновлення електропостачання в інших селах, зокрема с.Озеряни Дубенського району, тримають на контролі.