Майже кожного року жителі трьох вулиць у селищі Квасилів страждають від підтоплення. А все - через річку, яка знаходиться поблизу будинків. Ба більше, на сусідній вулиці, яка знаходиться трішки вище, виділили землі учасникам АТО. Жителі переконані: як тільки розпочнуть будувати, підтоплення не уникнути. Як жителі борються із "роковою" проблемою та кому простягнути руку допомоги, - намагалися з'ясувати журналісти першого місцевого.

Василь Іськов вже 25 років проживає на вулиці Берегова, 16 у Квасилові. Розповідає, щороку його та сусідні будинки потерпають від підтоплень. Вода піднімається практично до вікон.

Зазвичай, каже, місцевій владі до них діла немає. Тож з усіма потопами та їх наслідками завжди боролися самотужки.

Люди кажуть: вся біда в тому, що будинки розташовані у низині. Тож перш ніж починати будівництво на навколишніх підвищеннях, треба спершу убезпечити від підтоплення вже існуючі оселі. Самі зробити цього не можуть, тож вирішили звернутись до місцевої влади за допомогою.

Селищний голова нарікає: грошей в бюджеті і справді немає. Мовляв, аби на все вистачило коштів, бюджет приходиться переділювати по декілька разів. Проте, знайти за що і таки прочистити траншеї - пообіцяв.

Втілити плани у реальність та прочистити траншею пообіцяв вже до Великодня.