Рівненський "колізей" перетвориться на сучасний європейський стадіон. Сьогодні були представлені проекти реконструкції стадіону Авангард. Відбирали із двох запропонованих варіантів. Який же буде новий стадіон та хто виграв нагоду здійснити спортивну мрію рівнян дізнавалася Анастасія Кучеренко.

Неодноразово рівненські вболівальники обурювалися жахливим станом стадіону Авангард. Окрім естетичного вигляду споруда створює незручності для спортсменів, які тут тренуються там щодня. В цій ситуації допоможе одне - реконструкція. Перший крок вже зроблено. Спеціальна робоча група з 13 осіб - спортсмени, тренери, управління капітального будівництва та посадові особи обрали проект реконструкції.

Комісія одноголосно обрала проект представника зі Львова. Адже Львів'яни на думку робочої групи не просто врахували всі поставлені вимоги, що стосуються етапності, вартості робіт, строків виконання проектних робіт, а й запропонували вирішення надважливого питання - об'єднання трибуни 1 і 5 для заняття легкою атлетикою в критому приміщенні. Варто зазначити, що переможець перед створенням проекту провів спеціальне опитування. Воно показало, що рівняни за інфраструктуру за благоустрій за збільшення посадкових місць.

Наступний етап укладання договору проектанта переможця з управлінням капітального будівництва.