Речового, матеріального забезпечення і харчів наразі для мобілізованих, які перебувають на рівненському військовому полігоні вистачає. Про це повідомив прес-секретар Владислав Якушев.

- Зараз мобілізовані на полігоні забезпечені всім необхідним. Речі, форма їм видаються. Якщо ж збільшиться кількість військових, то може виникнути питання про облаштування додаткових нарів. Наразі тривають роботи щодо дообладнення місць для спання. Тому по мірі поступання військових вони облаштовуватимуться, - каже Владислав Якушев.

У свою чергу волонтер Вікторія Шинкаренко розповідає, що за два роки армія змінилася і вже, наприклад, одягу для військових волонтери не купують.

- Та не вистачає технічного забезпечення військових, які на передовій. Так, наприклад, наразі є потреба в купівлі оптики та автомобілів. Тому працюємо над тим, щоб знайти можливість це придбати, - зазначила Вікторія Шинкаренко.

А також додає, що зараз, на жаль, активність людей знизилася і армії допомогають вже менше.

- Ми проводимо акції, щоб нагадувати людям про те, що в країні йде війна. Однак, допомагають армії люди вже значно менше, здебільшого кошти надходять від наших знайомих бізнесменів. А наприклад, у скриньках, що розміщені в супермаркеті, за день вдається зібрати лише 100-200 гривень, - коментує Вікторія Шинкаренко.