Комісія МОЗ нарешті зробила висновок експерта щодо смерті маленького Миколки Антонюка. ((http://www.rivne1.tv/news/56401)(Хлопчик помер на початку листопада 2015 року)).

У висновку комісії йдеться: "комісія вважає, що навіть за умови надання якісної медичної допомоги, прогноз для збереження дитини Антонюка М.С. був несприятливим. Тобто, смерть дитини Антонюка М.С. була обумовлена не недоліками у наданні медичної допомоги, а власне тяжкістю його захворювання."

Інна Білецька таким рішенням не задоволена. Про що і пише на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук:

"Хай вам, усім, хто прикриває дупу хірурга, дупу патанатома, свої дупи буде дико соромно. Бо ви всі мені в очі казали, що хвороба Крона – вигаданий діагноз. Ви всі пояснювали про корпоративну етику. Потім головний дитячий патанатом України описала Миколчин кишківник як кишківник людини, яка роками повинна була б страждати від кровавих діарей і поволі вмирати. А не було діарей. І крові не було. І інших проявів системного захворювання не було. Ви знали, що шукали нехірургічну паталогію. Ви підписувались під висновком про ГРВІ. Ви бачили, що Крона писали "на порішать" і "на проканає"!!!! І ви всі змовчали. Ви всі, які були на розтині. І от маєте – головні судді з правом катів озвучили вирок – Миколка був приречений!!!"

Нагадаємо, редакція Першого місцевого отримала у розпорядження ексклюзивний аудіозапис розмови рівненських лікарів стосовно смерті 5-річного хлопчика. Лікарі Рівне нської обласної дитячої лікарні напрацьовували стратегію - як допомогти своєму колезі уникнути кримінальної відповідальності і мінімізувати відповідальність дисциплінарну, принаймні про це свідчать аудіозаписи засідання.

До теми:

Кругова порука в медицині Рівне нщини в дії. Чи покарають винного у смерті 5-ти річної дитини? [ВІДЕО]

Думановський-старший без адвоката не розмовляє з суддями [ВІДЕО]

Родині Думановських заважають журналісти - на суді і в особистому житті. Вони проти публічного суду [ВІДЕО]

«Одна людина не може бути винна у смерті дитини! У суспільства склалась хибна думка!» - адвокат Костянтина Думановського - Людмила Конончук [ВІДЕО]

Права рівненського медика, якого звинувачують у смерті дитини, у суді відстоює батько

МОЗ: «Рівне нські медики не врятували 5-річного хлопчика!» [ВІДЕО]

Марія Думановська: «Мій син рятував дитину і я йому вірю!» [ВІДЕО]

У Рівному звільнили лікаря, якого звинувачують у смерті дитини [ВІДЕО]

pic