Загоряння трьох транспортних засобів сталося у Рівненському районі, два — у Сарнах, по одному на Рокитнівщині та в обласному центрі. Правоохоронці за усіма фактами проводять перевірку та з’ясовують обставини.

Сьогодні, 27 жовтня, о другій ночі до поліції повідомили працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій, що на подвір’ї господарства на вулиці Садова села Карпилівка Рівне нського району горить три легкових автомобілі. Слідчо-оперативна група на місці події з’ясувала, що першим зайнялося авто «Volkswagen Golf». Невдовзі вогонь перекинувся на «Volkswagen Passat» та «Opel Astra», припарковані поруч. Усі автівки належать 67-річному господарю та його двом 29-ти та 40-річному синам. Дві іномарки вогонь знищив повністю, «Opel» - частково. Причина пожежі – занесення стороннього джерела. Поліцейські з місця події вилучили дві літрові пластикових пляшки із залишками паливно-мастильних матеріалів.

Також уночі горів автомобіль «Mercedes-Benz Vito» на вулиці Гайдамацька (Старицького) обласного центру. Транспортним засобом користувався 50-річний рівнянин, хоча належить він його дружині. З місця події слідчо-оперативна група також вилучила згорілу пластикову пляшку із запахом бензину.

За обома фактами відкриті кримінальні провадження за частиною 2 статті 194 (умисне пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

Крім того сьогодні, близько четвертої ранку, пожежа сталася у гаражі 46-річного сарненчанина. Вогонь повністю знищив приміщення і дві автівки «Mercedes A190» та «Nissan Vanette» на подвір’ї та перекинувся на сусідній сарай 66-річної місцевої жительки. В результаті пожежі згоріли дах та перекриття. Попередня причина загорання — користування саморобним твердопаливним котлом у приміщенні дерев’яної будівлі чоловіка.

Також близько шостої ранку на території торгового закладу на вулиці І.Франка у селищі Рокитне горів транспортний засіб «Ford Transit». Унаслідок пожежі авто 66-річного місцевого жителя вигоріло майже повністю.

За обома фактами правоохоронці проводять перевірку, за результатами якої буде прийнято відповідне процесуальне рішення.

Повідомляє Відділ комунікації поліції Рівне нської області

pic

pic

pic

pic

pic

pic

pic

pic