Вчора вночі,27 жовтня, близько 4-ї години, під час патрулювання на вулиці Крейдяній інспектори помітили чоловіка, поведінка якого викликала підозру. Патрульні вирішили поспілкуватися з ним. Однак, у цей момент він почав втікати та по дорозі викидав зі своїх кишень невідомі предмети.

Інспектори швидко наздогнали 29-річного втікача. Під час спілкування патрульні помітили у нього ознаки наркотичного сп’яніння, його поведінка не відповідала обстановці.

У сумці, яку викинув рівнянин слідчі виявили пістолет та понад 400 грамів речовини схожої на наркотичну. Також, при огляді автомобіля «VOLKSWAGEN Transporter», який належить чоловікові та був припаркований неподалік, слідчі виявили понад сто грамів бурштину-сирцю та пакет із 220 грамами бурштинового пилу. Усе вилучене направлено на експертизу. Автомобіль поміщений на штраф майданчик Рівне нського відділення поліції.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 198 Кримінального кодексу України. Крім того, учора близько 14 години, поблизу села Полиці Володимирецького району поліцейські виявили 41-річного місцевого жителя, який за допомогою мотопомпи здійснював незаконний видобуток бурштину. Правоохоронці вилучили мотопомпу та приладдя до неї. За фактом порушення правил охорони надр відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 240 Кримінального кодексу України.

Повідомляє Відділ комунікації поліції в Рівне нській області

pic

pic

pic