Близько 4 ранку, патрулюючи на вулиці Олени Теліги, патрульні виявили автомобіль DAEWOO Lanos, водій якого спричинив наїзд на огороджувальні стовбці.

Як з'ясували інспектори, 29-річний водій, здійснюючи маневр повороту праворуч ( з вулиці Теліги на вулицю Боярка), не врахував зміни дорожньої обстановки та допустив занос автомобіля з подальшим зіткненням.

Тест на алкоголь на місці показав 1, 28 проміле у водія. Зі слів водія, він сів у нетверезому стані за кермо, щоб не допустити до керування ще більш нетверезого товариша по чарці.



pic

На винуватця пригоди патрульні склали одразу кілька адмінматеріалів: за ст. 124 КУпАП (порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна), ч.1 ст.130 КУпАП (керування у стані сп'яніння) та ч. 2 ст. 126 КУпАП (керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом).



pic

Усього протягом останньої доби патрульні зафіксували 10 ДТП, 2 з них зі смертельними наслідками.

Про це повідомляє Патрульна поліція Рівного.

Читайте також: У Рівному патрульні затримали агресивного чоловіка

На Рівне нщині у колонію хотіли передати заборонені предмети [ФОТО]

Новий день - нові ДТП. Цього разу по вулиці Костромській [ФОТОФАКТ]

У Рівному вантажівка на пішохідному переході збила пенсіонерку [ФОТО]