У Рівненському військовому госпіталі відбулося відкриття відремонтованого приміщення клубу. Сталося це завдяки спільним зусиллям військових, волонтерів, меценатів та керівництва Рівненської обласної ради.

Штукатурка сиплеться, стеля підтікає, підлога стерта – у таких умовах доводилося проводити своє дозвілля бійцям. Адже місця, де ще б можна влаштовувати концерти та наради, в госпіталі не було. Самотужки профінансувати капітальний ремонт військові не могли, вдалося лише закупити будівельні матеріали, тому за підтримкою звернулися до волонтерської організації «Покрова» та керівництва Рівне нської обласної ради.



pic



pic

"Раніше, це приміщення важко було назвати клубом. Тепер ж завдяки спільним зусиллям військових, волонтерів і фінансовій підтримці мецената Віктора М’ялика, котрий власне і надав кошти на оплату ремонтних робіт, тепер тут можна проводити різноманітні наради, запрошувати творчі колективи, які виступатимуть для наших бійців. Бо найголовніше - це наша армія, допомога їй , в тому числі - психологічна, реабілітація - це дуже важливо", - зазначив заступник голови Рівне нської обласної ради Олексій Бучинський.



pic

Голова Рівне нської обласної ради Микола Драганчук зауважив, що впродовж трьох місяців ремонтних робіт приміщення клубу у Рівне нському військовому госпіталі виглядає як нове. Тут оновили підлогу, пошпаклювали стелю, встановили пластикові вікна і запасний вихід, а ще облаштували сцену.



pic



pic

Також меценат Віктор М’ялик одразу на місці надав ще 10 тисяч гривень для того, аби керівництво військового госпіталю закупило ще й нову звукову апаратуру. Тому вже найближчим часом у актовій залі відбудеться повноцінний концерт до Дня Збройних сил України.



pic

"Коли в нас в Україні війна і просять про допомогу, то мені хочеться допомагати, щоб наші хлопці ще швидше одужували," - наголосив меценат Віктор М’ялик.



pic

За таку патріотичну громадянську позицію та щедрість голова Рівне нської обласної ради Микола Драганчук нагородив Віктора М’ялика почесною грамотою та відповідним нагрудним знаком.

Повідомляє прес-служба Рівне нської обласної ради.