11 грудня свій День Ангела відзначають чоловіки на ім'я Федір, Степан та Данило. Яке ж значення мають дані імена?

Значення імені Федір

Федір мовчазний та упертий. На роботі Федір - один з кращих, він надійний і грунтовний. З товаришами доброзичливий, не скандаліст, але стосунки обмежуються в основному колом службових обов'язків. Після роботи, ввічливо попрощавшись, він поспішить додому. Федір майстер на всі руки, вміє робити по будинку майже все.

Федір ні в чому не любить поспіху. Він не з тих, хто на другий день після знайомства запропонує руку і серце. Раніше він повинен переконатися, що вибір його зовсім правильний, що обраниця дана йому Богом і, отже, на все життя. Нетерплячі жінки, які очікують легких перемог, звиклі до компліментів можуть і не дочекатися пропозиції Федора.

Він майже ідеальний чоловік, прекрасний господар, турботливий батько. Випадкові зв'язки малоймовірні. Теща поважає Федора, зважає на його думку. Якщо у вас пізня дитина - назвіть його Федором. Хлопчик доб'ється всього в житті сам.

Значення імені Степан

Серед чоловіків з ім'ям Степан часто зустрічаються творчо обдаровані люди, багато з них вибирають професії художників, артистів, модельєрів. У Степана безліч друзів і знайомих. Таке враження, що його знають скрізь і для нього відкриті всі двері. Йому необхідно суспільство, а точніше - глядачі. Моментально орієнтується в незнайомій обстановці та складній ситуації.

Чоловіча компанія йому швидко набридає, жіноча - ніколи. У присутності дам він веселий і попереджувальний, розповість веселу та цікаву історію, знайде для кожної жінки комплімент. Майбутній обраниці Степана подружки заздрять, проте життя з ним складеться важче, ніж це можна було б припустити, і причиною тому - та ж надмірна товариськість Степана.

І все ж Степан - добра людина, недовго пам'ятає образи, майже не втручається у фінансові справи дружини, не упускає можливості заробити. Степан не ревнивий.

Значення імені Данило

Ці чоловіки дуже запальні, ревниві, імпульсивні. За професією вони адміністратори, лікарі, педагоги, інженери в галузі електроніки, підприємці, митці, музиканти, а також водії, шевці, будівельники. Шлюб їх вдалий. Люблять дітей, але дружині по дому допомагають рідко. Із задоволенням проводять час на дачі.

Чоловіки з ім'ям Данило товариські й гостинні. Добре танцюють та співають в компанії. Безмірно добрі до рідних і близьких людей.

"Зимові" - талановиті, хоча їм складно в спілкуванні з іншими, запальні, але незлопам'ятні, швидко відходять і відразу миряться. Добрі і чуйні. Вони майже не змінюються з віком. Невибагливі в їжі і ніколи не зроблять дружині зауваження з приводу несмачного обіду. Не дуже акуратно носять речі.