14 грудня у 60 школах по всій країні відбудеться «День Шекспіра». Оскільки п’єси Шекспіра створені, перш за все, для сцени, а під час читання у них можна не помітити багато захопливих деталей, учні гратимуть у виставах, де свої ролі виконуватимуть англійською мовою.

Цього дня також відбудуться відкриті уроки та розмовні клуби англійською. Рівне нську область на всеукраїнській акції представлятиме: Великомидська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Костопільської районної ради Рівне нської області (Людмила Ярошик).

Для студентів ВНЗ цього дня будуть діяти дискусійні клуби англійською мовою стосовно культурної дипломатії чи теорії м’якої сили.

Всі події передбачають інтерактивний підхід – школярі, вчителі та студенти можуть ділитись своїми висновками, ідеями чи фото світлинами з подій у соціальних мережах під хештегом #WeekOfEnglish.

День англійської мови у навчальних закладах відбудеться за підтримки Міністерства освіти та науки України, Британської Ради в Україні та громадської ініціативи GoGlobal. Проект реалізовується в рамках Тижня англійської мови.

Впродовж 12-го по 18-те грудня по всій країні заплановані заходи із вивчення та користування англійською мовою. Проект присвячений офіційному закриттю Року англійської мови в Україні та спрямований на популяризацію вивчення англійської мови в Україні.