Низка новорічних свят починається із Дня Святого Миколая – напевно, найулюбленішого і довгоочікуваного дитячого свята. У цей день діти мріють про щось особливе і сподіваються на подарунки.

Дітей та вихователів дитячого закладу привітав начальник Головного управління ДФС у Рівне нської області Дмитро Зайцев.

"День Святого Миколая дає нам можливість побути чарівниками для дітей. Він сповнений очікуванням чудес і радощів від здійснення бажань. Тому ми зобов’язані подарувати святковий настрій дітям, особливо тим, на долю яких випали великі труднощі й випробування, адже чужих дітей не буває", – відмітив посадовець.

Під час візиту Голова Ради Рівне нської обласної організації Всеукраїнської професійної спілки працівників органів державної фіскальної служби області, Тетяна Подсада зауважила, що податківці впродовж 20 років опікуються дітьми з Клеванської школи-інтернату для дітей з вадами зору, а також іншими інтернатними закладами області. Вона щиро побажала дітям бути завжди здоровими, щасливими та життєрадісними, а також мати у своєму серці віру в Бога.

Під час візиту податківці подарували вихованцям школи солодощі та найбільшим сюрпризом для дітей була можливість відвідати парк атракціонів у Рівному «Мультипарк». Дітки катались на роликах та грали рухливі і гри разом з Дідом Морозом та Снігуронькою.

Повідомляє ГУ ДФС у Рівне нській області.

pic

pic