Зимові канікули завжди асоціюються у дітей з відпочинком, новорічними святами, веселощами, а перед батьками постає питання - чим би зайняти своїх чад. Як рівняни розважають своїх дітей на канікулах - дізнавались наші журналісти.

Галина (37 років, вчитель):
"На різдвяні свята відправили дітей до батьків в село, а перед Новим роком ходили і на каток, і в кіно, і звичайно за святковими покупками. Діти завжди раді канікулам, а особливо зимовим, бо ж подарунки отримують. Мої колядувати ходили. Оце Меланка буде, то вже думають, як переодягатись і до кого йти щедрувати”.

Валерія Супонькіна-Лагнюк (32 роки, хореограф, ведуча, керівник зразкового театру читця МО "Едельвейс"):
"Ми любимо проводити час з родиною у місцях, де найбільше відчувається магія новорічно-різдвяного настрою. Щороку взимку - це, зазвичай, Карпати. Катання на лижах добре дається старшому сину, а доця робить перші кроки. Ще одне з улюблених місць зимового відпочинку - це Львів".

pic

Микола (44 роки, підприємець):
"Дочка постійно в інтернеті, то стараємось десь сім’єю вийти. Оце на Різдво на каток ходили і в кіно. Я вважаю, що дітям треба якось урізноманітнити ці канікули, щоб не сиділи в тих планшетах. Хоч і холодно, та треба, щоб гуляли на свіжому повітрі".

Тетяна Партицька (34 роки, ведуча святкових подій та керівник Центру естетичного та громадянського виховання студентської молоді МЕГУ):
"Ми з дітками відвідуємо басейн, що поруч з нашим будинком, зі старшою донькою катаємось на ковзанах в "Екваторі". Санчата з гіркою теж ніхто не відміняв. Один вечір можемо провести з дітлахами в ігровій кімнаті та затишній кафешці. Якось так. Трохи підросте менший - плануватимемо сімейну подорож, а поки займаємо себе на місці".

pic

Іван Шевчук (36 років, голова профспілки поштовиків Рівне нської області):
"На зимових канікулах завжди відвідуємо дідусів і бабусь, за наявності можливості виїжджаємо на природу у зимовий ліс на шашлик, ходимо у баню на вихідних і купаємось у снігу. Полюбляємо гарячі термальні води. Син (11 років) на канікулах відвідує комп'ютерні курси".

pic

Ольга Панчук (38 років, кулінар):
"Дітей маю двоє. Старшого водила в боулінг, а з меншим в кінотеатр на мультфільм "Співай" і пускала на санках кататись. Стараємось десь виходити, бо не вилазять з соціальних мереж".

Володимир 32 роки, продавець):
"Синові 11 років. Просився до батьків село, там йому свобода, менше контролю. Завтра приїде. Думаємо, чим би його зайняти. Гуляти на вулиці холодно, то мабуть в 3D підемо чи на каток".

Тарас 39 років, менеджер):
"Ходив з синами в боулінг на Різдво, на днях збираємось в тераріум. Думаю, куди ще піти, бо хочеться, щоб діти теж відчули свято. Їздили до дружининих батьків колядувати, ще плануємо до кумів у Львів поїхати".