Зима минула і з теплом ми згадуємо про найніжніших, найрідніших жінок. Міжнародний жіночий день вкотре дає можливість подякувати нашим коханим і любимим рідним жінкам. Дівчина чи дружина, сестра чи мама, або просто близька подруга - усі вони заслуговують на ваше тепло та підтримку. Та який подарунок зможе вразити? Що купити на 8 Березня в Рівному? Як привітати з настанням весни жінок? Відповіді на ці запитання шукайте у нашому матеріалі.

БУРШТИНОВА КОПАЛЬНЯ №1

Вибрати подарунок для жінки на Міжнародний жіночий день – завдання не з легких. Якщо звісно вам не сказали, що конкретно і де потрібно купити. Вдалим варіантом буде щось золотисте, вишукане та обов’язково – оригінальне. Усі ці якості поєднані у виробах із бурштину . А вибирати є з чого – картини, намисто, сувеніри (від ручок і статуеток до тарілок). Бурштинові вироби наповнять оселю розкішним золотистим сяйвом і завжди підніматимуть настрій господарям дому. "Бурштинова копальня №1" у Рівному пропонує великий вибір картин з бурштину на різні мотиви. При виборі такого подарунку зверніть особливу увагу на сюжет. Пейзажі, натюрморти та картини із зображеннями святих позитивно впливають на настрій людини. У «Бурштиновій копальні №1» ікони можна знайти з іменами ангелів-хранителів. Жінка такий подарунок оцінить, адже це символізуватиме і вашу турботу про неї. Окрім цього, майстри виконують і ексклюзивні замовлення.

pic Горді леви, прудкі лані та гепарди – важко і повірити, що картини з тваринами, пейзажі та натюрморти створені з «сонячного каменю», адже виглядають дуже реалістично. Картини від «Бурштинової копальні №1» тішитимуть око та будуть прикрасою кожного дому.



pic

pic

Якщо ж хочете щось більш практичне для душі і тіла – обирайте намисто. Прикраси любить кожна жінка. В асортименті «Бурштинової копальні №1» є намиста з каменів різного розміру та кольору, з підвісками та без. Оригінальним подарунком будуть підсвічники чи бурштинові підковки «На щастя», бурштинові сови, черепашки, і навіть квіти. Такий подарунок роками нагадуватиме про його дарителя, і ніколи не втратить своєї цінності. Хочете вразити улюблену жінку подарунком із бурштину? Ознайомитись із усім асортиментом можна на сайті rivneamber.com.ua. Детальніша інформація: м.Рівне , вул.Млинівська, 28. Тел.: 0(362) 400-188, 097-74-55-833, 095-53-43-916. E-mail: [email protected]

ЖІНОЧА БІЛИЗНА ВІД "MilaVitsa"

Весна прийшла – дівчата оновлюють гардероб. І з чого ж починати, як не з білизни. Саме якісна та красива білизна додає впевненості кожній красуні. MilaVitsa – це найбільша мережа магазинів в Україні,яка пропонує виключно високоякісний та комфортний товар, що характеризується оригінальним дизайном і конструктивним рішенням!

Широкий асортимент білизни пропонує Milavitsa і в м. Рівне (ТРЦ Екватор “MilaVitsa”). Тут враховують усі побажання та примхи клієнтів. Кожна жінка при виборі білизни в першу чергу звертає увагу на співвідношення ціна/якість. І це зрозуміло, адже в наш час ціни на товари ростуть швидше, ніж зарплати. Втім через це носити менш якісні, незручні речі не потрібно. Рівнянки можуть придбати омріяні та улюблені моделі бюстгальтерів з високою якістю пошиву за цілком прийнятними цінами. А речі від Milavitsa комфортні та практичні у використанні.

pic

Модні, класичні, вишикувані і просто красиві та зручні - консультанти магазину Milavitsa допоможуть підібрати комплекти білизни для усіх типів фігури. Врахують різноманітні побажання – матеріал виробу, колір, стиль, а головне – індивідуальний розмір клієнтів.

pic

Бренд Milavitsa пропонує практичні і стильні бюстгальтери та трусики, комплекти для жінок, а також білизну для чоловіків.

Чому Milavitsa?
- Гарантія якості виробів
- Великий вибір жіночої білизни
- Найкращий сервіс 12 годин на добу, 365 днів на рік
- Найвигідніші умови співпраці для корпоративного сектору

Завдяки натуральним тканинам та якісному пошиву бренд Milavitsa входить до ТОП-10 кращих брендів світу. Невже ви чи ваша кохана людина не заслуговує носити найкраще?

Для всіх Milavitsa пропонує дарувати тільки яскраві емоції та подарункові сертифікати номіналом 250, 500, 1000, 2000 грн і т.д.

Подивуйте своїх жінок на 8 Березня – створіть їм особливий день з особливими подарунками!

Контактна інформація: м.Рівне , Макарова,23

ТРЦ Екватор “MilaVitsa”

тел. (0362)68-31-89, (099)123-44-38

ПЕРМАНЕНТНИЙ МАКІЯЖ ВІД НАТАЛІЇ ДІДУХ

Макіяж додає впевненості та рішучості кожній дівчині чи жінці. І з першим весняним сонечком кожна хоче “озброїтись” якісним мейк-апом. Постійно боїтесь за розтерті брови, витерту помаду чи нерівні стрілки? Багато часу витрачаєте на макіяж? Сучасна косметологія вже знайшла спосіб зекономити час та нерви прекрасної частини людства. Перманентний макіяж у Рівному допомагає не одній жінці виглядати на всі 100 будь-коли та будь-де. Звісно не абияке значення має професіоналізм майстра. Наталія Дідух - кваліфікований спеціаліст перманентного макіяжу з 2009 року. Вона постійно вдосконалює свої навики, тому може знайти індивідуальний підхід до кожного клієнта і допомогти розібратися в різних техніках татуажу (метод корекції форми брів, повік, губ).

Послуги, які надає майстер перманентного макіяжу Наталія Дідух у Рівному:
ін’єкційна косметологія (збільшення об’єму губ),
пірсинг,
проколювання вух,
фарбування брів,
татуаж брів і губ.

Найбільш популярним є татуаж брів. Ви можете навіть не здогадуватись, що ваша завжди красива подруга має такі густі брови не від природи, а завдяки умілій роботі майстра. Перманентний макіяж брів виконується кількома способами:

pic напилення — легка тіньова розтушовка, виглядає максимально натуральною, підходить для густих брів, яким потрібно зробити гарну форму і підфон;

повна розтушовка — щільне заповнення форми брови пігментом при частково або повністю відсутніх бровах;

волоскова техніка — метод нанесення окремих волосинок на шкіру для заповнення густоти по формі брови поєднання різних технік.

Найбільш виразні частини обличчя - очі та губи. Перманентний макіяж підкреслює природний контур та візуально збільшує об'єм губ. Іноді в найбільш потрібний момент під рукою немає потрібного блиску чи помаду, а от він - час “Ікс”. Татуаж додасть губам красивих відтінків - від ледь помітних натуральних до яскравих, створить ефект нанесеної помади, виправить асиметрію, приховає рубці.

Процедура виконується в декількох варіантах:
контур з розтушовуванням — плавний перехід від контуру до природного кольору;
розтушовування в техніці "Акварель" — на губи наноситься тонке "мереживо", крізь яке просвічується природній колір;
повне заповнення — створення насиченого і яскравого ефекту нафарбованих губ.



pic



pic Зробити очі виразними допоможе татуаж очей. Майстер Наталія Дідух наносить класичну стрілку, стрілку з розтушуванням та навіть тіні - те, що найбільше люблять клієнтки, та те, що їм найбільше личить.

Починайте весну чітко і красиво, спробувавши перманентний макіяж, та витрачайте час на прогулянки, а не на вимальовування стрілок та постійну корекцію гарної форми брів.

Контактна інформація: Наталка Дідух у ВК, Natalya Didukh в Інстраграмі. Попередній запис за тел.: (096) 24-18-497.

ОРИГІНАЛЬНА ФОТОСЕСІЯ LOVE STORY – КРАЩИЙ ПОДАРУНОК НА 8 БЕРЕЗНЯ

Сьогодні, професійна фотозйомка з оригінальними локаціями є більш ніж популярною. Можливість поекспериментувати з образами та створити справжній шедевр фото-індустрії робить стилізовану фотосесію справжнім must have, попит на який з кожним роком тільки зростає. Одним з найромантичніших варіантів для фотосесій є зйомка у стилі love story.



pic

Професійна фотосесія love story – це вдалий вибір для незабутнього та пам’ятного дня разом. Окрім цікавого та емоційно насиченого сумісного відпочинку, саме професійно зроблених фотографії передають вир справжніх почуттів, які нерідко стають найулюбленішими у сімейному альбомі.



pic

Напередодні восьмого березня фотосесію love store не рідко обирають у якості незабутнього подарунку. Такий подаруночок не тільки приємно здивує, але й дасть змогу освідчитися у своїх почуттях. Ідеї та настрій фотосесії залежать від теми та побажань закоханих. Це може бути, як фотосесія у стилі вестерн, так і романтична феєрія з морем квітів. Крім того, особливою популярністю користується зйомка love story старим містом. Безліч гарних локацій, особлива атмосфера та море цікавих ідей роблять love story у стилі street вдалим варіантом для романтичного та незабутнього вечора разом. Також, не аби яким попитом користуються фотосесії love story з заздалегідь підготованими локаціями.

pic

Відомі фотографи з країн ЄС дивують нас оригінальними ідеями для фотосесій, у яких закохані можуть відчути себе героями справжнього голлівудського фільму. Завдяки професійним фотокамерам та безліччю розкішних локацій втілити будь-яку ідею для стилізованої фотозйомки можна і на Україна. Окрім гарного настрою та неймовірних емоцій такий оригінальний сюрприз, потім перетвориться у пам’ятну фотокнигу. Ідеї для оформлення фотокниги, як і сюжетів для фотозйомки є безліч. Це може бути, як старовинна фотокнига з позолотою, так і романтичний вир повітряних кульок та квітів.

pic

Для того, щоб стилізована зйомка у стилі love story стала ефектним та професійним подарунком, її проведення варто довіряти виключно професійним фотографам.

Запрошуємо завітати на сайт та ознайомитись з роботами. І, можливо, саме тут Ви знайдете подарунок для своєї коханої половинки до дня 8 Березня.

СМАЧНА ВИПІЧКА: ОРИГІНАЛЬНІ ТОРТИ ТА КАПКЕЙКИ

Хто не любить солоденького? Так, іноді смаколики позначаються на фігурах жінок. Тим не менш, жодна жінка не упустить можливості поласувати тортиком чи тістечком. Чоловіки можуть «убити одним пострілом двох зайців» придбавши оригінальну випічку. Ви самі не повірите, що такий торт – це не муляж, і він повністю їстівний (ну якщо тільки не використовували для прикрас живі квіти=) . Останнім часом випічка в магазинах викликає сумніви у якості та свіжості продукту. Надійніше замовляти випічку у перевірених пекарів-кондитерів у Рівному. Відточена майстерність і лише перевірені рецепти, врахування усіх побажань клієнта і ексклюзивне виконання замовлення – такі переваги замовлення випічки у приватних пекарів. Широкий асортимент дозволяє вибрати смаколики на будь-яке свято: неймовірно смачні та оригінальні торти, короваї, капкейки та кейкпопси, печиво, макаруни та інша випічка. Для приготування солодощів дівчата використовують лише перевірені рецепти та інгредієнти.



pic

У чому переваги замовлення випічки у приватних пекарів:

- дизайн та начинка вибираються за індивідуальними побажаннями замовника; - використовують тільки свіжі та якісні продукти; - яскравий натуральний смак, як у маминої випічки. - приватний пекар-кондитер дбає про свою репутацію, адже задоволений клієнт – це постійний клієнт.

Ви можете бути певні, що ваш святковий торт чи тістечка будуть смачними і запам'ятаються усім, хто ласуватиме ними.

Замовити смаколики та ознайомитись з усім асортиментом оригінальної випічки можна на сторінці у ВК: Наталя Радивонюк (Пасочник).